2004. január 15., csütörtök

„…Mindnyájuk megelégedésére.”


              „Végső elkeseredésemben mentem el íriszvizsgálatra Petrov doktorhoz, mivel csípőtáji és lábfájásom egyre csak erősödtek – meséli Gy. Kálmánné. A gyógyszerektől a gyomrom fájt, az injekcióktól a vércukrom ingadozott, a kilóim is egyre szaporodtak a kevés m


ozgás miatt. Pár kezelés után a fájdalom szinte elmúlt.

Jelenleg diétázom, de nem akárhogyan. Személyre szabott diéta és méregtelenítő program alapján, amit a doktor felesége, Lilla állított össze számomra, aki szintén természetgyógyász. Ennek köszönhetően már 5 kilót fogytam, a közérzetem nagyon jó, a munkavégzés sem esik nehezemre. Munkatársaim is észrevették a jótékony változást és azóta az egész osztály a Petrov házaspárnál kezelteti magát mindnyájuk megelégedésére. Köszönjük a profi segítséget!”

„Én már a 89 évemet taposom – veszi át a szót K. Pista bácsi, ilyenkor szinte már minden ízület fáj, a járás sem az igazi. Én is nagyon sokat voltam már minden-felé, de igazából sehol sem segítettek annyit, mint itt a doktornő 5 kezelés alatt. Megszűnt a nyak- és vállfájdalmam, az étvágyam is jobb lett. A gyógyteák és lábfürdők pedig egyenesen csodát tettek! Fájdalomcsillapítókat már nem kell szednem és a lábaim nem dagadnak, nem is fáznak. Csak azt sajnálom, hogy nem előbb kerestem fel a Bioklinikát. Hálásan köszönöm!”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése